Food-Tourism (18)تجربه نشان داده در بیشتر رستورانهای ایران انواع کباب و خورش سرو می گردد که استفاده از گوشت گاو و برنج های وارداتی و سرو بی رویه کباب دلخوری توریست را در رستورانها بدنبال داشته است.تجربه کلبه اقامیر از سال ۸۵ در زمینه پخت انواع خوراک در کنار آموزش های علمی و تحقیقات میدانی منطقه در زمینه خوراک های بومی باعث گردید برند گردشگری خوراک با کلبه آقامیر پیوند داشته باشد. مستند بر نظریات گردشگران در سایت های جهانی و داخلی همچنین لینک ها و دفاتر تجربه خوردن خوراک در کلبه آقامیر را خاطره انگیز ترین قسمت سفر خود می دانند.

کباب ساتوری کلبه آقامیر ،کباب بره ، کنجه (چنچه) ،انواع جوجه کباب ، زرشک پلو با مرغ محلی ،قلیه ماهی ،خورش سبزی ، بادمجان و قیمه با انواع چلو در کنار پخت انواع پلو (شوید پلو با گوشت گوسفند و مرغ ،کلم پلو ، قنبر پلو و …..) تنوع خوراک های ایرانی کلبه آقامیر می باشد.