شهرستان پاسارگاد منطقه‌اي است با زمين‌هاي حاصلخيز، دشتي وسيع در بخش‌هاي جنوب غربي سرزمين ايران كه در نزديكي درياچه‌اي دائمي (دریاچه کافتر)متصل به رودخانه پولوار مي‌باشد. و هخامنشیان اولين كساني بودند كه در این منطقه باغ داری و درخت‌كاري رديفي منظم را دستور دادند.

به استناد کاوشهای انجام گرفته در تنگه بلاغی و کشف کارگاه شیره پزی  انگور ،پیشینه باغ داری و تولید انگور در این منطقه به ۳۰۰۰ سال پیش بر می گردد

برای دستیابی به جزئیات بیشتر کلیک نمائید

کم حجم

تور کرشک

مسیر سفر و گردشگری

قیمت و هزینه ها

جاذبه های تور

گردشگری باغ و مزرعه :

این نوع گردشگری توسط کلبه آقامیر برای نخستین بار در ایران برگزار گردید .وجود بیش از ۱۰ کیلومتر کوچه باغ های قدیمی و مزارع سرسبز ارگانیک  دشت کمین در کنار کرشک های شیره پزی از جاذبه های این نوع گردشگری می باشد.

کوچه باغ روبروی کلبه آقامیر می باشد و به فاصله ۵۰۰ متر پیاده روی در این کوچه باغ ها انجام می گیرد.بهترین زمان بازدید صبح زود و پسین می باشد. صدای پرندگان و گونه های مختلف حیات وحش نیز از جاذبه های این تور می باشد.

مزارع و زمینهای کشاورزی محصور در درختان تنومند چنار و خیابان قصردشت  که دوچرخه سواری و پیاده روی در این مسیر از جاذبه های تور می باشد.

جاذبه های تور

  • کوچه باغ گردی در تمامی فصول
  • جشن انگور و مراسم شیره پزی -مهر ماه هر سال
  • کشت برنج- خرداد ماه
  • بازدید و جمع آوری گیاهان داروئی در طبیعت –اردیبشهت ماه
برنامه سفر

صبح زود پس از بیدار شدن راهی کوچه باغها و یا مزارع شده و از جاذبه های بصری و انسان ساز لذت می برید.قدم زدن در کوچه باغهایی به قدمت تاریخ هخامنشیان همراه با تجربه بازدید از کرشک های شیره پزی (کارگاه پخت شیره انگور) در مهر ماه که همراه با مراسم جشن همراه می باشد

همزمان با برداشت محصول جو و گندم نشاء چلتوک آغاز می گرددو چلتوک کاری طی مراسمی انجام می گردد.

بهترین زمان

تمام فصل سال

اردیبشهت و خرداد کاشت برنج

مهر و آبان جشن انگور

مدت زمان

نیم روز

یک روزه

Itinerary

نام تور :  کُرُشکAgri tourism (7)

نوع تور :گردشگری باغ و مزرعه

درجه سختی : متوسط

مدت زمان تور :۲۴ ساعت

ساعت ورود : ۱۸ پسین

ساعت خروج : ۱۰ بامداد

محل تور: کلبه آقامیر

خدمات تور: ناشتایی –ناهار –میان روزی -بازدید از کوچه باغ –عکاسی از مزارع

شرح تور :پس از استقرار در کلبه آقامیر و تجربه خوراک های بومی و محلی جهت بازدید از کرشک های شیره پزی و کوچه باغ گردی راهی می شویم ضمن بازدید و عکاسی با پیشینه باغداری و کرشک آشنا می گردیم . سپس به امور باغ داری و کشاورزی پرداخته در فصل پاییز می توان شیره پزی را نیز تجربه نمود.

جاذبه تور : تجربه باغ داری سنتی –بازدید از قنات –جشن انگور و مراسم شیره پزان –کوچه باغ گردی و بازدید از مزارع و تجربه کشاورزی سنتی

راهنما :حرفه ای

راننده:وسیله شخصی

تجهیزات :دوربین حرفه ای و ابزار لازم ،لباس و کفش مناسب ، ،وسایل شخصی سبک